Lapset asiakkaina

Lapset saavat aloittaa tämän osion 🙂 Meillä on molemmilla Tiinan kanssa pienet pojat itsellämme, joten lasten kanssa toimiminen käy meiltä vähän kuin luonnostaan. Liikkeessämme käykin useita perheitä, joista asiakkaana ovat miehet pojasta isoisään.

 

Lapset viihtyvät liikkeessämme, jossa pääsee leikkauksen ajaksi ajelemaan perinteiseen autotuoliin. Siinä hetkeksi unohtuu, että joku on leikkaamassa niitä hartaudella kasvatettuja ikiomia kiehkuroita. (ne voi olla pienelle rakkaita – leikkasin pari viikkoa sitten 1,5v Arttu poikani etuhiuksia kotivessassa, ja saan vieläkin päivittäin kuulla asiasta. Hän ottaa hiuksiaan somiensa väliin, näyttää lavuaaria ja sanoo TUKKA…).

 

Aina ei tietysti asiat menee niin kuin elokuvissa, vaan välillä leikellään pienokaisten hiuksia lapset äidin tai isän sylissä istuen. Yleensä mieli kirkastuu viimeistään siinä vaiheessa, kun lapset saavat lähtiessään tikkukaramellin palkkioksi reippaasta parturissa käynnistä.

 

Uudistimme hiukan hinnastoa alv% noustessa vuoden vaihteessa, ja päätimme laskea lastenhintaan kuuluvaksi kaikki lapset vauvasta peruskoulu iän loppumiseen saakka.

 

 

*Mikaéla*

 

Jätä kommentti